Youristia logo

PALVELEMME MM. SEURAAVILLA YRITYSJURIDIIKAN ALUEILLA

Kaupalliset sopimukset

Olemme neuvoneet asiakasyrityksiämme salassapitosopimusten, agentti- ja jälleenmyyntisopimusten, sopimusvalmistusta koskevien sopimusten, projekti- ja erilaisten yhteistyösopimusten laatimisessa.

Yhtiöoikeus

Olemme auttaneet asiakasyrityksiämme toteuttamaan osakeanteja ja optiojärjestelyjä sekä hoitamaan yhtiökokouksia ja hallituksen kokouksia.

Työoikeus

Olemme auttaneet asiakkaitamme muutosneuvottelujen järjestämisessä sekä neuvoneet toimitusjohtajasopimusten ja työsuhteen päättämistä koskevien sopimusten laatimisessa. 

Yritysjärjestelyt

Olemme neuvoneet suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme sekä osakekannan kauppaa että liiketoimintakauppa koskevissa järjestelyissä. Olemme huolehtineet kaupan kohteen due diligence-tarkastuksesta ja kauppasopimusneuvotteluista. 

Kiinteistötransaktiot

Olemme huolehtineet kiinteistöosakeyhtiöiden ja kiinteistöjen due diligence-tarkastuksesta ja kauppasopimusneuvotteluista.

Rahoituskierrokset

Olemme avustaneet neuvotteluissa sijoittajien kanssa ja sijoitussopimusten laatimisessa. Lisäksi olemme laatineet ja päivittäneet asiakkaittemme osakassopimuksia.