Palvelut

Palvelemme mm. seuraavilla liikejuridiikan osa-alueilla.

Kaupalliset sopimukset: Olemme neuvoneet asiakasyrityksiämme salassapitosopimusten, agentti- ja jälleenmyyntisopimusten, sopimusvalmistusta koskevien sopimusten, projekti- ja erilaisten yhteistyösopimusten laatimisessa.

Yhtiöoikeus: Olemme auttaneet asiakasyrityksiämme toteuttamaan osakeanteja ja optiojärjestelyjä sekä hoitamaan yhtiökokouksia ja hallituksen kokouksia.

Työoikeus: Olemme auttaneet asiakkaitamme muutosneuvottelujen järjestämisessä sekä neuvoneet toimitusjohtajasopimusten ja työsuhteen päättämistä koskevien sopimusten laatimisessa.

Yritysjärjestelyt: Olemme neuvoneet suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme sekä osakekannan kauppaa että liiketoimintakauppa koskevissa järjestelyissä. Olemme huolehtineet kaupan kohteen due diligence-tarkastuksesta ja kauppasopimusneuvotteluista.

Kiinteistötransaktiot: Olemme huolehtineet kiinteistöosakeyhtiöiden ja kiinteistöjen due diligence-tarkastuksesta ja kauppasopimusneuvotteluista.

Rahoituskierrokset: Olemme avustaneet neuvotteluissa sijoittajien kanssa ja sijoitussopimusten laatimisessa. Lisäksi olemme laatineet ja päivittäneet asiakkaittemme osakassopimuksia.